Kenestä vuoden 2021 Omistajanvaihdosasiantuntija

Kuka sinun mielestäsi tänä vuonna ansaitsee tunnustuksen? Kenellä on pitkäaikainen kokemus omistajanvaihdosten edistämisestä? Kenellä on merkittäviä näyttöjä ja ansioita tekojen kautta? Kuka on osoittanut intoa ja uudistushenkisyyttä omistajanvaihdosten edistämiseen?

Kerro ehdotuksesi, ole hyvä: https://link.webropolsurveys.com/S/1A23F868D72454D6

Omistajanvaihdosasiantuntijan vuosittaisella nimeämisellä halutaan nostaa esiin henkilö, joka tekee merkittävää työtä omistajanvaihdosten saralla. Näin annetaan tunnustus tekijälle ja samalla muistutetaan, että omistajanvaihdokset (sukupolvenvaihdokset, yrityskaupat) koskettavat kaikkia yrittäjiä ja yrityksiä.

Nimeäminen on yksi keino yrittäjien herättelemiseksi toimintaan. Se toimii myös herätteenä ostajille, yritystoimintaa laajentaville yrittäjille ja myös niille henkilöille, jotka ovat aloittamassa yrittäjäuraansa. Tie yrittäjäksi voi käydä myös yritysoston tai sukupolvenvaihdoksen kautta. Tärkeitä omistajanvaihdosten sidosryhmiä luopujien ja jatkajien myyjien ja ostajien lisäksi ovat poliittiset päättäjät alueellisesti ja valtakunnallisesti. Heidänkin ymmärrystään ja tietoisuuttaan omistajanvaihdosten merkityksestä vuoden omistajanvaihdosasiantuntijan nimeäminen palvelee.

Vuoden omistajanvaihdos kunniakirja on jaettu vuodesta 2011 alkaen. Nyt on yhdestoista kerta, kun tunnustus annetaan. Omistajanvaihdosfoorumi tekee lopullisen valinnan annettujen ehdotusten pohjalta.

Kunniakirja on perinteisesti luovutettu loppusyksyisin järjestetyissä Omistajanvaihdoskonferensseissa. Viime vuonna tilaisuus toteutettiin Ov-studiona. Näin tapahtuu myös tänä vuonna. Ov-studion suunnittelu on vielä kesken. Tiedossa on, että se järjestetään 2.11. klo 9–16 välisenä aikana ja se tulee sisältämään perinteisiä osuuksia, mutta myös paljon uutta: alueellisia ja teemakohtaisia tilaisuuksia sekä kohtaamismahdollisuuksia asiantuntijoiden, luopujien, jatkajien, myyjien ja ostajien välillä. Varaa päivä kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.in/ovkonferenssi2021

 

Mika Haavisto

Ov-foorumin sihteeri