Yritysten omistajanvaihdospalvelut

Tervetuloa yritysten omistajanvaihdosneuvonnan hakupalveluun.

Valitsemalla alla olevasta valikosta kotikuntasi tai maakunnan ja kotikuntasi, saat yhteystiedot paikkakunnallasi neuvontaa tarjoavista toimijoista.


Ladataan

Neuvonta on tarkoitettu yrityksen ostamista, myymistä tai sukupolvenvaihdosta suunnitteleville yrittäjille ja yrittäjyyttä suunnitteleville henkilöille ja se on asiakkaalle maksutonta.

Hakupalvelun tarjoaa MOP-hanke / Maaseutuyritysten omistajanvaihdosekosysteemin kehittäminen – Valtakunnallinen matalan kynnyksen palveluverkosto myyjille ja ostajille.

Neuvontapalveluun kuuluu

  • asiakkaan ajattelua edistävä keskustelu ja siitä tehtävä yhteenveto, joka sisältää keskustelussa muodostuneen tilannekuvan sekä suositukset jatkotoimenpiteistä
  • alustava neuvonta omistajanvaihdosprosessista, sen käynnistämisestä ja vauhdittamisesta
  • neuvojan näkemys yrityksen arvon muodostumisesta
  • omistajanvaihdoksessa tarvittavien palvelujen ja asiantuntijoiden esittely

Omistajanvaihdosten matalan kynnyksen neuvontapalvelu ei sisällä arvonmääritystä, aktiivista ostajien ja ostokohteiden etsimistä, osallistumista yrityskauppaneuvotteluihin eikä kauppakirjojen ja siihen liittyvien dokumenttien laatimista.

Palveluntarjoaja, voit päivittää omat tietosi hakupalvelussa täällä ja samassa paikassa uusi maksutonta yritysten omistajanvaihdosneuvontaa tarjoava toimija voi tulla mukaan hakupalveluun. Hakupalvelusta on nyt käytössä ensimmäinen versio ja sinne on mahdollista ilmoittautua mukaan yllä olevasta linkistä.

Ota hakupalveluun ohjaava painike verkkosivuillesi maksuttomasti! Lisätietoa täältä.

Hakupalvelu on MOP-hankkeen rakentama ja sitä kehitetään edelleen yhteistyössä ov-foorumin kanssa. Hakupalveluun liittyvät kommentit ja kehittämisehdotuksen voi lähettää suoraan projektipäällikölle juha.tall(a)seamk.fi. MOP-hanke vastaa palvelun sisällöstä, kehittämisestä ja markkinoinnista 28.2.2024 saakka.