Yritysten omistajanvaihdospalvelut

Tervetuloa yritysten omistajanvaihdosneuvonnan hakupalveluun.

Valitsemalla alla olevasta valikosta kotikuntasi tai maakunnan ja kotikuntasi, saat yhteystiedot paikkakunnallasi neuvontaa tarjoavista toimijoista.


Ladataan

Neuvonta on tarkoitettu yrityksen ostamista, myymistä tai sukupolvenvaihdosta suunnitteleville yrittäjille ja yrittäjyyttä suunnitteleville henkilöille ja se on asiakkaalle maksutonta.

Neuvontapalveluun kuuluu

  • asiakkaan ajattelua edistävä keskustelu ja siitä tehtävä yhteenveto, joka sisältää keskustelussa muodostuneen tilannekuvan sekä suositukset jatkotoimenpiteistä
  • alustava neuvonta omistajanvaihdosprosessista, sen käynnistämisestä ja vauhdittamisesta
  • neuvojan näkemys yrityksen arvon muodostumisesta
  • omistajanvaihdoksessa tarvittavien palvelujen ja asiantuntijoiden esittely

Omistajanvaihdosten matalan kynnyksen neuvontapalvelu ei sisällä arvonmääritystä, aktiivista ostajien ja ostokohteiden etsimistä, osallistumista yrityskauppaneuvotteluihin eikä kauppakirjojen ja siihen liittyvien dokumenttien laatimista.

Palveluntarjoaja, voit päivittää omat tietosi hakupalvelussa täällä ja samassa paikassa uusi maksutonta yritysten omistajanvaihdosneuvontaa tarjoava toimija voi tulla mukaan hakupalveluun. Hakupalvelussa mukana oleminen on maksutonta.

Hakupalvelu on siirtynyt 1.3.2024 omistajanvaihdosfoorumille, joka vastaa palvelun sisällöstä, kehittämisestä ja markkinoinnista. Hakupalveluun liittyvät kommentit ja kehittämisehdotuksen voi lähettää Anneli Komille (anneli.komi@yrittajat.fi) tai Marianne Ruusunhelmelle (marianne.ruusunhelmi@yrittajat.fi).

Palvelu on EU:n maaseuturahaston osarahoittama.